IMS logo - klik for at gå til forsiden

Vi arbejder hele tiden på ny udvikling af vores software

Persondatareglerne og ikke mindst i den nye EU Persondataforordning, fastslår fælles ansvar for datasikkerhed mellem dataejer og databehandler. Vores kunder er som bekendt altid dataejere men indimellem fungerer vi, her hos IMS, som databehandler. Det sker når vi enten IT-drifter kundens IMS løsninger i vores driftscenter, eller når vi udfører opgaver for kunden hvor vi har adgang til data (opgraderinger, flytninger etc.). Derfor indgår vi lige nu to typer aftaler med vores kunder:

  • Databehandleraftale med de af vores kunder hvis IMS systemer vi it-drifter.
  • Datafortrolighedsaftaler med alle kunder hvor vi ind imellem har adgang til deres data

Selvom aftalerne primært er dataejerens ansvar, har vi udarbejdet et oplæg til datafortrolighedsaftale, som vi opfordrer alle vores kunder til at benytte. 


Vi opfordrer til at man downloader aftalen, udfylder, underskriver og sender aftalen til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Herefter underskriver og e-mailer vi den retur. Hent aftalen her


Kontakt også gerne Henrik Rabæk Poulsen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 2449 9973 hvis du ønsker at høre mere om aftalen.

Målet er naturligvis at vi sammen, begge parter, er klar til de nye persondataregler, som træder i kraft i maj måned 2018.

 

 

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder persondatareglerne.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost