IMS logo - klik for at gå til forsiden

nyheder1

IMS FakturaFlow er udkommet i en ny version 2.7 som er blevet udvidet med ekstra nyttige funktioner:

Udvidet webApp

Det er nu også er muligt at kontere bilag direkte i App`en, som også er udvidet flere muligheder for bl.a. kommetarvisning så man kan se eksisterende kommentarer samt tilføje nye

Udvidet rekvisitionsmodul

Endnu flere muligheder for at kommunikere fra modulet via e-mail. Bl.a. er der nu mulighed for at de rette informationer vedr. en ordre kan sendes via e-mail til leverandøren. Til dette er der tilføjet opsætningsmuligheder i IMS FakturaFlow så det er fleksibelt og nemt.

Udvidelse af Oversigter og Søgning

Oversigt og Søgning er udvidet med et nyt felt til visning af kommentarer så man altid i listen kan se seneste kommentar for en faktura. Desuden er der nu mulighed for at åbne flere fakturaer fra oversigten på én gang.

Dataport til NAV 9.0

Navision 9 er på trapperne, og nogle af vores kunder har allerede aftalt tid til opgradering hos deres Navision leverandør. I forhold til den eksisterende standard dataport mellem IMS FakturaFlow og NAV er der ingen ændringer. Det betyder at alle roligt kan opdatere til den nye NAV 9.0 og benytte den allerede installerede dataport til IMS FakturaFlow.

Scanning og afløftning af data fra PDF faktura

De fleste af vores kunder benytter i dag NemHandel netværket og får derfor leveret de fleste fakturaer elektroniske i UBL formatet. Scanning af mange af fakturaerne er dog stadig en del af hverdagen for en del af vores kunder, fordi det ikke muligt for alle at få alt leveret elektronisk. Derfor tilbyder vi en integration, der kan indlæse XML filer fra diverse løsninger til scanning og afløftning, bl.a. ReadSoft Online. Vi har nu udvidet integrationen så den også omfatter scannede XML filer fra firmaet Bilagsscan. Denne løsning er både fleksibel og prismæssigt attraktiv.

Hvis du gerne vil vide gerne vil vide mere om dette, så kontakt Maria Høj Radmer på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på 2449 9972 .

Opgradering til den nye version 2.7 kan aftales på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og udføres på alm. konsulentvilkår.

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost